Ново пристигнување 2023 MagSafe Apple безжичен полнач - совршено решение за сите ваши потреби за полнење

Ново пристигнување MagSafe Apple безжичен полнач од 2023 година --- совршено решение за сите ваши потреби за полнење (1)

 

Во денешните вести, имаме одлични зделки за оние кои сакаат да го натрупаат своето биро и да ги задржат своите уреди да се полнат без никакви заплеткани жици.Ако се борите со управувањето со кабли и ви е тешко да ги полните нивните уреди, тогаш внимавајте на оваа возбудлива вест.

Преклопливата станица за полнење 3-во-1 F20s е совршено решение за сите ваши потреби за полнење.Можете да ги полните вашиот iPhone, Apple Watch и AirPods истовремено без посебни кабли.Станицата за полнење е компатибилна со сите уреди на Apple кои поддржуваат полнење MagSafe, вклучувајќи ги и iPhone 12, iPhone 12 Pro и iPhone 11.

Стилски и функционални, овие полначи се совршени за оние кои сакаат да го одржуваат својот работен простор организиран и чист.Дизајнот на превиткување ги прави лесни за складирање кога не се користат, додека магнетниот систем за приклучување ги држи вашите уреди безбедно на место додека се полнат.

Ново пристигнување MagSafe Apple безжичен полнач од 2023 година ---совршено решение за сите ваши потреби за полнење (2)

 

Важно е да се напомене дека цената и достапноста за оваа зделка може да се променат по објавувањето.Затоа, ако сте заинтересирани да купите еден од овие полначи, најдобро е да дејствувате брзо пред цената да се зголеми.

На крајот, без разлика дали работите од дома или од канцеларија, имањето ненатрупан работен простор може да помогне да се зголеми продуктивноста и да се намали стресот.Со овие безжични полначи MagSafe, ќе можете да ги одржувате вашите уреди напојувани и подготвени за работа без да мора да се справувате со заплеткани кабли или неуредни површини.

Па зошто да не ја искористите оваа одлична зделка сега и да инвестирате во овие станици за полнење 3-во-1 на преклопување MagSafe?Нема да зажалите.


Време на објавување: Мар-29-2023